12 februari 2019geplaatst door Klaas Notenbomer & Els Luijten

Het is inmiddels februari en de voorbereidingen voor de opening van het Gastenhuis Roden zijn in volle gang. De bouwers liggen op schema: het pand is wind- en waterdicht en er wordt aan de binnen- en buitenkant stevig doorgewerkt.

Ondertussen zijn Els en ik bezig met de samenstelling van ons toekomstige team. We hebben heel veel sollicitaties ontvangen, en zijn erg blij met de kwaliteit en het enthousiasme van de mensen die in het Gastenhuis willen komen werken. Het is een voorrecht om met zoveel goede sollicitanten in gesprek te gaan en we zijn ervan overtuigd dat we straks met een geweldig team de begeleiding en zorg kunnen bieden die nodig is. Over die kwaliteit van wonen en zorg gaat het ook in de contacten die we leggen met onder andere de huisartsen in Roden en de casemanagers dementie in Noord Drenthe en Groningen.

Bijeenkomst voor belangstellenden

Hoewel het nog een paar maanden duurt tot de opening, zijn we inmiddels ook gestart met kennismakingsgesprekken met belangstellenden en hun familieleden. Het zijn bijzondere gesprekken, waarin allerlei vragen en overwegingen naar voren komen. Wat is nu eigenlijk het goede moment om de keuze voor wonen in het Gastenhuis te maken? Wanneer besluiten we samen met vader of moeder dat het thuis echt niet meer gaat? Wat moet er dan allemaal geregeld worden? En, het lijkt mooi, maar hoe gaan jullie dat realiseren? Het zijn stuk voor stuk herkenbare en relevante onderwerpen die we graag bespreken.

Op donderdag 21 maart organiseren we een informatiebijeenkomst voor belangstellenden in Trefpunt Scheepstra, aanvang 19.30 uur. Tijdens die bijeenkomst gaan we nader in op dit soort vragen en is er alle gelegenheid om met ons in gesprek te gaan. U kunt zich hier voor deze avond aanmelden >

1 antwoord
  1. Anja
    Anja zegt:

    Ik wens jullie heel veel succes!
    Wie weet….komen de sussy ’s Andriesen met jullie open huis even langs!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *