30 september 2019geplaatst door Beheerder

Op een van de warmste zomerdagen kwamen we voor het eerst bijeen. Ons nieuwe team, waarmee we Gastenhuis Oosterbeek gaan runnen: achttien enthousiaste medewerkers!

Rina Kos, die samen met man Ralph Gastenhuis Oosterbeek gaat leiden: “Het was een bijzondere dag. Leuk en spannend zowel voor ons als voor de nieuwe medewerkers: wie worden mijn collega’s? En kunnen we een (h)echt team worden?

Na het verzamelen voor ons Gastenhuis, dat nog in de stijgers stond, hadden we gelegenheid in het gebouw rond te kijken. De eerste indruk was dat het er niet alleen van buiten, maar ook van binnen erg mooi uit komt te zien. Grote, lichte ruimtes en appartementen. Na ook nog rond het gebouw te hebben gelopen was onze conclusie: dit prachtige gebouw op deze bijzondere locatie gaat zeker bijdragen aan de mooie zorg die we gaan bieden!

Aansluitend hebben we met elkaar van een high tea genoten op een terras in Oosterbeek. Een gezellige en ontspannen manier om elkaar te leren kennen. Iedereen heeft iets over zichzelf verteld. Al snel kwamen we met elkaar in gesprek over ons toekomstig werk. Welke ideeën we daarbij hebben en dat we eigenlijk niet kunnen wachten om te starten. Naar ons idee een fijn team en een geslaagde middag. Veelbelovend voor wat nog gaat komen. Wij hebben er zin in!”

Wie we nog missen? Twee leuke collega’s die onze laatste vacatures invullen: een woonzorgmedewerker en een gastheer/vrouw. Zie jij jezelf aan deze lange tafel aanschuiven, solliciteer dan uiterlijk 4 oktober a.s.!