11 januari 2019geplaatst door Evert de Groot & Geke Haasjes

Het zijn hectische dagen in Gastenhuis Vlijmen. Loodgieters, elektriciens, klusjesmannen en binnenhuisarchitecten leggen de laatste hand aan de inrichting en het bewoonbaar maken van het pand. De ene aflevering na de andere vindt plaats. Dozen, dozen en nog eens dozen worden naar binnen gesjouwd. Stoelen, tafels, banken en lampen worden uitgepakt en geïnstalleerd. Stap voor stap wordt het Gastenhuis aangekleed. We zijn het er allemaal over eens: het wordt erg mooi en gezellig!

Bijzondere hulp

Er is deze dagen bijzondere hulp. Het personeel, nog niet in dienst, is in grote getalen op komen dagen om te helpen. Zij maken onder meer de gangen en de appartementen schoon en houden zich bezig met het inrichten van de keuken. Dat zij nu al, pro deo, de handen uit de mouwen steken, zegt natuurlijk veel over hun motivatie. Daar zijn wij als zorgechtpaar heel erg blij mee.

Eerste inkijkje op 17 januari

Het is nu hard doorwerken richting 17 januari. Dan ontvangen we in het Gastenhuis weer een flink aantal belangstellende families voor mogelijke inwoning. We kunnen dan een rondleiding verzorgen en geven natuurlijk weer alle informatie die nodig is. Opgeven daarvoor kan nog altijd. Klik hier voor meer informatie en aanmelden >

Open Dag

Zaterdag 26 januari vindt vervolgens het Open Huis plaats. Tussen 11.00 en 15.00 uur worden voortdurend rondleidingen verzorgd. Om 12.00 is er een officieel woord van de wethouder en een feestelijk openingsmoment. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Maar waar we bovenal naar uit zien? Dat is 29 januari. De dag dat de eerste bewoner bij ons op de stoep staat om definitief naar het Gastenhuis te verhuizen. Dan begint voor ons het feest pas echt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *