13 februari 2019geplaatst door Het Gastenhuis

Het Gastenhuis Deurne wordt gerealiseerd in de voormalige LTS aan de Haspelweg. Vorige week presenteerden we de bouwplannen aan omwonenden tijdens een inloopavond. We mochten zo'n 50 belangstellenden verwelkomen.

Na de verbouwing krijgt het pand aan de Haspelweg een iets ander aanzicht. Het hoofdgebouw behoudt haar karakteristieke uitstraling en wordt volledig in ere hersteld. De huidige laagbouw maakt echter plaats voor een stukje nieuwbouw zodat we aan alle eisen voor ons zorgconcept kunnen voldoen. Het ontwerp voor de nieuwbouw en de wijze waarop het samen met het hoofdgebouw tot een nieuw geheel wordt gesmeed, werden erg goed ontvangen. Niet alleen het ontwerp werd overigens gewaardeerd, ook op het feit dat de voormalige school straks een thuis zal bieden aan mensen met dementie werd warm gereageerd.

Verwachting is dat de omgevingsvergunning voor de verbouwing binnenkort wordt afgegeven. Dat betekent dat de bouw in april zal starten. Oplevering van Het Gastenhuis Deurne zal dan medio 2020 plaatsvinden.

Leiding geven aan dit Gastenhuis?

Voor deze prachtige locatie in Deurne zijn wij nog op zoek naar een zorg(echt)paar. Benieuwd of dit iets voor jou en je partner is? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst op 30 maart in Vlijmen. Tijdens deze bijeenkomst kun je onder andere in gesprek gaan met Annemieke Bambach en Clasien Schakenraad. Zij zijn de initiatiefnemers van Het Gastenhuis en vormen tevens de directie. Ook zijn Evert de Groot en Geke Haasjes aanwezig. Zij zijn recent als zorgechtpaar gestart in Vlijmen. Samen gaan we uitgebreid in op de visie en het concept van het Gastenhuis en wat het betekent om als koppel leiding te geven aan een van onze vestigingen. Ook vertellen we natuurlijk meer over de locatie in Deurne. Aansluitend is er een rondleiding door Het Gastenhuis Vlijmen.

Direct aanmelden >
Bekijk eerst de vacature >
Maak alvast kennis met al onze zorgechtparen >

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *