Het Gastenhuis Oosterbeek

  • dreijeroord-gastenhuis3
  • dreijeroord-gastenhuis2
  • dreijeroord-gastenhuis1
  •  

Hartelijk welkom in Gastenhuis Oosterbeek. In de loop van 2018 verwachten wij de deuren te openen van deze mooie vestiging.

Het Gastenhuis Oosterbeek wordt gerealiseerd op de plek van het voormalige hotel Dreyeroord. Het ligt aan de rand van Oosterbeek op slechts 4 kilometer van Arnhem. Het huidige pand zal plaatsmaken voor een compleet nieuw gebouw, waarin de kenmerken van het hotel ten tijde van WOII zorgvuldig zijn teruggebracht.

Het Gastenhuis in Oosterbeek zal worden geleid door Ralph en Rina Kos. ‘Al zo’n 30 jaar werken we beide in de zorg. Een prachtig en boeiend werkveld, dat voortdurend in beweging is en ons hart gestolen heeft. Daarom doet het af en toe pijn om te zien dat de veranderingen in de zorg elkaar soms zo snel opvolgen dat het ten koste gaat van de kwaliteit van zorg. Wij willen juist dat de kwaliteit verbetert en denken samen geregeld: ‘het zou toch ook anders moeten kunnen’.’

Dankzij hun intense betrokkenheid en het vaste team dat er straks werkzaam zal zijn, kunt u er op vertrouwen dat zij een goede band met hun gasten zullen opbouwen. Een band, waarmee persoonlijke zorg daadwerkelijk mogelijk wordt gemaakt. Lees meer over Ralph en Rina >

Via het nieuws op deze pagina zullen Ralph en Rina u regelmatig op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de komende maanden. Heeft u interesse in een woonplek of een baan als medewerker in het Gastenhuis? Klik dan op een van onderstaande links.