27 februari 2019geplaatst door Het Gastenhuis

Met ingang van 20 februari 2019 mag Het Gastenhuis zich ISO gecertificeerd noemen. Met de ISO 9001:2015 certificering laten we zien dat ons kwaliteitssysteem voldoet aan de daarvoor vastgestelde landelijke en Europese normen.

Als zorgformule is het belangrijk dat de kwaliteit van leven en zorg in alle vestigingen even hoog is én dat die voldoet aan hetgeen je je klanten belooft. Daarom is het nodig om zaken met elkaar vast te leggen en meetbaar te maken in een kwaliteitssysteem. In ons kwaliteitssysteem zijn onze missie en visie vastgelegd en onze werkwijzen, methodieken en procedures op allerlei verschillende terreinen beschreven en meetbaar gemaakt.

Het hebben van een kwaliteitssysteem staat natuurlijk niet gelijk aan het bieden van hoog kwalitatieve zorg. Die kwaliteit realiseren we in onze huizen, in de praktijk. En dat kunnen we alleen maar als er voldoende tijd en aandacht naar onze gasten kan gaan en er geen onnodige papierwinkel wordt opgetuigd. Daarom hebben we ons bij alles wat we hebben vastgelegd nadrukkelijk afgevraagd: is dit echt nodig?

Het resultaat is een helder, goed werkbaar systeem. Het behalen van de ISO-certificering is hiervan een geweldige bevestiging. Met ons kwaliteitssysteem waarborgen we ook dat we voldoen aan het kwaliteitskader verpleeghuiszorg dat in 2017 is vastgesteld door het Zorginstituut Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *