22 januari 2019geplaatst door Evert de Groot & Geke Haasjes

Pas net ingericht was het op 17 januari. Het Gastenhuis Vlijmen. De dag ervoor werden de laatste meubels nog in de woonkamer geplaatst. We konden het met recht een echte ‘sneakpreview’ noemen; onze eerste informatieavond in het Gastenhuis zelf. Eindelijk was er geen abstracte diapresentatie van het interieur meer nodig, maar kon iedereen zelf door het huis en de appartementen lopen. De belangstelling was dan ook groot.

Rondleiding

Er was veel bewondering voor de keurige afwerking van de kamers en de ruime badkamers. Ook de zithoekjes en niet te vergeten de kapsalon vielen erg in de smaak. Zelfs over de gangen was men enthousiast. De ruime opzet en de lichtinval van de spotjes op mooie natuurtekeningen werden erg gewaardeerd. Het deed ons goed om zoveel mooie complimenten te horen.

Piano

Na de rondleiding was er een gezellig samenzijn in de woonkamer. Tijd voor een stukje informatie over wonen in Het Gastenhuis Vlijmen en natuurlijk alle ruimte voor vragen. De sfeer was dusdanig goed dat er na afloop spontaan iemand achter de piano kroop. Ons mooie erfstuk, al bespeeld voordat we officieel open zijn. Prachtig om te zien! Geraakt door de wijze waarop zijn vader ervan blijk gaf zich thuis te voelen, besloot zijn zoon dat hij snel in gesprek wilde over een van de nog beschikbare appartementen.

Open Dag 26 januari

Zaterdag 26 januari kan iedereen een kijkje komen nemen in Gastenhuis Vlijmen. Er is dan Open Huis van 11.00 tot 15.00 uur. Om 12.00u is er een officieel moment in het bijzijn van de wethouder en er worden de hele middag rondleidingen verzorgd door onze toekomstige medewerkers. Ook met hen kunt u deze dag dus kennismaken. U bent van harte welkom!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *