11 oktober 2018geplaatst door Emiel en Diane de Jong

Het 20 jarig bestaan van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern is aan Het Gastenhuis Vleuten niet zomaar voorbijgegaan. We zijn er ontzettend trots op dat we deel mochten uitmaken van de korte film over bijzondere woonvormen in onze wijk.

In de film introduceert Barry Atsma op enthousiaste manier het 20 jarig bestaan van onze wijk. Zelf is hij ook inwoner van Leidsche Rijn en in de film nodigt hij u uit om kort bij ons binnen te kijken (wij komen aan bod vanaf 1:06 min). Dankzij onze medewerking aan de film mochten we op 5 oktober aanwezig zijn bij de besloten en persoonlijke bijeenkomst met Koningin Maxima. En omdat er in de film een glansrol was weggelegd voor onze bewoonster Guda, namen we haar natuurlijk ook mee. Ontzettend spannend was het!

Wat voelen we ons thuis in Leidsche Rijn

Het feest voor de wijk vond in het nieuwe winkelcentrum plaats. Het was zonnig en warm en er waren veel vrolijke optredens. Eigenlijk voelde het een beetje als een mini Koninginnedag. De hele wijk liep uit om Maxima te zien. De Koningin sloot de middag af met het aansnijden van een enorme taart. Guda zat gemoedelijk en ontspannen naast Maxima, de commissaris van de Koningin en de Burgemeester van Utrecht. Ze heeft ontzettend genoten van de hele dag. En wij? Wij ook! Het was een dag waarop we ons opnieuw realiseerden dat we ons ontzettend thuis voelen in deze prachtige Utrechtse wijk.

Namens het Hele Gastenhuis Vleuten: Bedankt Utrecht!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *