4 december 2017geplaatst door Ralph en Rina Kos

Afgelopen donderdag was het zover. Anderhalf jaar na onze eerste buurtbijeenkomst stonden we opnieuw in Lebret om omwonenden van Dreijeroord te informeren over de komst van Het Gastenhuis. Wat werd het een fijne avond.

Annemieke Bambach, directeur en een van de initiatiefnemers van Het Gastenhuis, startte de avond met een uitgebreide uitleg over het zorgconcept. Aansluitend was het woord aan ons. Bijzonder om oog in oog te staan met zoveel toekomstige ‘buren’ en hen te kunnen vertellen over onze keuze voor het Gastenhuis. Over hoe we de visie van het Gastenhuis straks praktisch willen vormgeven en hoe we dat samen met een team medewerkers zullen gaan doen.

Ook de architect was aanwezig en vertelde meer over het nieuwe ontwerp. Dat het veel op het voormalige Hotel Dreijeroord ging lijken was voor de meesten al geen verrassing meer. Maar de presentatie op een groot scherm maakte alles een stuk inzichtelijker. Tot slot gaf Amvest inzicht in de planning van de sloop en de bouwperiode. Verwachting is dat de sloop nog dit jaar, voor de Kerst, wordt afgerond.

In fijne sfeer hebben we vervolgens nog lang nagepraat en ontzettend veel positieve reacties teruggekregen. Men is er vooral heel erg blij mee dat we met Het Gastenhuis midden in de buurt neerstrijken. Dat schept direct een verbondenheid. En die konden we goed voelen. Iedereen hoopt dat de bouw voorspoedig zal verlopen en dat Het Gastenhuis snel open kan gaan. Hartelijk dank allemaal voor jullie warme welkom.

Brochures

Inmiddels zijn onze brochures gereed. U kunt er hier eentje aanvragen >

Meer over ons

Ook op deze website stellen wij ons graag aan iedereen voor. Lees meer >

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *