4 maart 2019geplaatst door Evert de Groot & Geke Haasjes

‘Wonen als thuis’, dat is wat het Gastenhuis haar bewoners wil bieden. Dus vieren we in Vlijmen natuurlijk ook carnaval! Gastenhuis Knotwilgendam, zo heten we deze dagen. En er wordt volop gefeest. Afgelopen zaterdag kregen we bezoek van een heuse Prinses Carnaval, compleet met harmonie en jeugdraad. En vandaag was het de beurt aan de oudste blaaskapel van Vlijmen om de bewoners te fêteren op een aantal bekende carnavalskrakers.

Personeel uit de regio

Hoe fijn is het deze dagen om met personeel uit de regio te werken. Via hun contacten konden we het Gastenhuis even onderdompelen in carnavalssfeer. Een teamlid uit het nabijgelegen Haarsteeg (Hoarendam) trommelde zo’n beetje de hele carnavalsvereniging op om bij ons langs te komen. Natuurlijk waren we vooraf wat huiverig voor alle hectiek die zo’n bezoek met zich meebrengt. Maar die vrees bleek ongegrond. Wat hebben onze bewoners genoten! Een brede lach plooide ieders gezicht. Vooral de dansjes van de jeugdraad vielen zeer in de smaak. En wie maar even in staat was, deed enthousiast de polonaise mee.

Blaaskapel

Na een verregende zondag, waardoor we niet in staat waren om met een aantal bewoners bij de grote optocht in Vlijmen te kijken, kregen we vandaag een vrolijk bezoek van een blaaskapel. Een van onze teamleden is lid van de kapel en zorgde voor dit feestelijke gebeuren. Wat heerlijk om je bewoners weer zo te zien genieten. Na afloop van de festiviteiten aten we met elkaar in grote kring een ‘boterham uit het vuistje’ en was het napraten en nagenieten geblazen. Onze dank aan de blaaskapel en de collega’s uit Haarsteeg is groot!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *