• VestigingZwolle
  • 4 april 2020
  • Starttijd13:30

Heb jij interesse om ons Gastenhuis in Zwolle te gaan runnen? Samen met je partner, een collega, of alleen? Deze woonzorgvoorziening voor 22 mensen met dementie opent begin 2021 in de nieuwe woonwijk Stasdshagen. Via de vacature van Zorgpionier en dit filmpje kom je meer te weten over het zorgpionierschap.

Is je interesse gewekt? Meld je dan via onderstaande knop aan voor de voorlichtingsmiddag voor zorgpioniers op zaterdag 4 april van 13.30-16.30 uur in Zwolle!

Voorwaarde voor deelname en solliciteren is, dat jij of je partner een BIG-geregistreerd verpleegkundige is, en dat een van jullie aantoonbaar leidinggevende ervaring heeft. Blijkt dit uit jouw aanmelding, dan ontvang je van ons een formele uitnodiging.

Wij zijn trouwens ook op zoek naar zorgpioniers voor onze nieuwe vestigingen in Etten Leur, Roermond en Gorinchem. Op zaterdag 7 maart ben je daar welkom op de voorlichtingsmiddag regio Zuid. Maar ook als je in andere regio’s interesse hebt, raden we je aan contact met ons op te nemen, want we hebben nog ca. twaalf vestigingen in ontwikkeling.

We zien je aanmeldformulier graag tegemoet!

Ondertussen alvast wat meer van de sfeer proeven bij Het Gastenhuis? Kijk dan op ons YouTube-kanaal en op Facebook!

Programma

Tijdens de bijeenkomst maken we kennis met elkaar. Om 13.30 is de inloop. De initiatiefnemers van Het Gastenhuis geven om 14.00 uur een presentatie en daarna gaan we met elkaar in gesprek. Ook een van onze zorgechtparen is aanwezig. Zij leggen uit wat er allemaal bij hun werk komt kijken. We lichten onze visie en werkwijze toe en zijn benieuwd naar jouw ideeën. Om 17 uur ronden we af.