• VestigingZwolle
  • 4 april 2020
  • Starttijd13:30

In navolging op de verdergaande landelijke maatregelen ten aanzien het Corona virus hebben wij als organisatie besloten om de informatiebijeenkomst voor zorgpioniers (regio Oost) op 4 april te annuleren. Zodra de situatie het toelaat dat wij een nieuwe bijeenkomst kunnen organiseren zullen de personen die zich reeds hebben aangemeld hebben via onze website hier direct van op de hoogte gebracht worden. Tevens zal de nieuwe bijeenkomst wederom te vinden zijn op onze website en social media. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

Heb jij interesse om ons Gastenhuis in Zwolle te gaan runnen? Samen met je partner, een collega, of alleen? Deze woonzorgvoorziening voor 22 mensen met dementie opent begin 2021 in de nieuwe woonwijk Stadshagen. Via de vacature van Zorgpionier en dit filmpje kom je meer te weten over het zorgpionierschap.

Is je interesse gewekt? Meld je dan via onderstaande knop aan voor de voorlichtingsmiddag voor zorgpioniers op zaterdag 4 april van 13.30-16.30 uur in Zwolle!

Voorwaarde voor deelname en solliciteren is, dat jij of je partner of collega een BIG-geregistreerd verpleegkundige is, en dat een van jullie aantoonbaar leidinggevende ervaring heeft.

Wij zijn trouwens ook op zoek naar zorgpioniers voor onze nieuwe vestigingen in Etten Leur, Deurne, Roermond en Gorinchem. Mocht je interesse hebben in andere regio’s, raden we je aan contact met ons op te nemen, want we hebben nog tientallen vestigingen in ontwikkeling.

We zien je aanmeldformulier graag tegemoet!

Ondertussen alvast wat meer van de sfeer proeven bij Het Gastenhuis? Kijk op ons YouTube-kanaal en op Facebook!

Programma

Tijdens de bijeenkomst maken we kennis met elkaar. Om 13.30 is de inloop. De initiatiefnemers van Het Gastenhuis geven om 14.00 uur een presentatie, daarna kun je vragen stellen en gaan we met elkaar in gesprek. Ook zijn een paar van onze bestaande zorgpioniers aanwezig. Zij leggen je uit wat er allemaal bij hun werk komt kijken. We lichten onze visie en werkwijze toe en zijn benieuwd naar jouw ideeën! Om ca. 16.30 uur ronden we af.

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. De tracking cookies gebruiken wij alleen voor wervingscampagnes. Wij verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring | Deze balk sluiten