• VestigingVlijmen
  • Starttijd17 januari 2019 19:30

Eind januari openen wij Het Gastenhuis Vlijmen officieel met een Open Huis. Bent u op zoek naar een fijne woonomgeving voor uw vader, moeder, partner of cliënt met dementie? En vraagt u zich af of het Gastenhuis deze kan bieden? Kom dan al op 17 januari naar onze 'sneakpreview'. Tijdens deze avond kunt u het huis in alle rust bekijken en laten wij u zien welke appartementen op dat moment nog beschikbaar zijn. Ook hebben wij dan alle tijd om uw vragen over wonen in het Gastenhuis te beantwoorden.

Wie 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig heeft en beschikt over een diagnose dementie, komt in beginsel in aanmerking voor een woonplek in Het Gastenhuis Vlijmen. In totaal hebben wij 20 appartementen beschikbaar.

'Sneakpreview'

Tijdens het open huis verwachten wij grote drukte. De kans dat wij dan voldoende tijd hebben om al uw vragen te beantwoorden is klein. Daarom organiseren wij op 17 januari een sneakpreview voor mensen die serieuze interesse hebben in een woonplek. Tijdens deze avond geven wij u een zo compleet mogelijk beeld van het wonen, de zorg en de begeleiding in ons Gastenhuis. We vertellen u meer over onze visie, over hoe wij het levensritme en de individuele behoeften van onze gasten centraal stellen en hoe wij graag samenwerken met de bestaande sociale netwerken van onze gasten. Ook geven wij u meer informatie over de benodigde CIZ-indicatie, de kosten en alle voorzieningen. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen en u krijgt een rondleiding door het pand. De appartementen die op dat moment nog beschikbaar zijn, kunt u uitgebreid bezichtigen.

Aanmelden

Wij ontvangen u graag tussen 19.30u en 19.45u in Het Gastenhuis Vlijmen aan de Witbol 30. Wilt u zich voor deze bijeenkomst wel aanmelden via onderstaande knop? Dan weten wij voor hoeveel personen de koffie klaar moet staan. Wij zien er naar uit u te ontmoeten!

Bent u deze avond niet in de gelegenheid te komen maar wilt u wel graag meer informatie over het Gastenhuis ontvangen? Mail ons dan via vlijmen@hetgastenhuis.nl of kijk op onze locatiepagina. En natuurlijk begroeten wij u graag op 26 januari tijdens het Open Huis.