• VestigingVlijmen
  • Starttijd26 januari 2019 11:00

1 februari is het zover, dan nemen de eerste bewoners hun intrek in Gastenhuis Vlijmen. We zijn ontzettend trots op ons mooie thuis voor mensen met dementie en de fijne plek die we hebben in de nieuwe woonwijk 'De Grassen'. Omgeven door veel jonge gezinnen belooft het een heerlijk levendige woonomgeving te worden.

Voordat de eerste bewoners bij ons intrekken, nodigen wij iedereen van harte uit om de sfeer in ons huis te komen proeven. Op zaterdag 26 januari bent u tussen 11.00u en 15.00u van harte welkom aan de Witbol 30 in Vlijmen. Wij ontvangen u samen met ons team in onze gezellige woonkamer en geven de hele middag rondleidingen. Ook Annemieke Bambach en Clasien Schakenraad, initiatiefnemers en directie van Het Gastenhuis, zijn aanwezig. Rond 12.00u is er een officieel moment in het bijzijn van wethouder Van Steen.

U hoeft zich voor dit Open Huis niet aan te melden en kunt binnenlopen wanneer u dit het beste schikt. Koffie en thee staan voor u klaar. Wij zien uit naar uw komst!

'Sneakpreview' op 17 januari

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Bent u op zoek naar een fijne woonomgeving voor uw vader, moeder, partner of cliënt met dementie? En vraagt u zich af of het Gastenhuis deze kan bieden? Kom dan al op 17 januari naar onze 'sneakpreview'. Tijdens deze avond kunt u het huis in alle rust bekijken en laten wij u zien welke appartementen op dat moment nog beschikbaar zijn. Ook hebben wij dan alle tijd om uw vragen over wonen in het Gastenhuis te beantwoorden. Voor deze avond is aanmelden wel verplicht. Lees meer >

Bent u deze avond verhinderd? Dan kunt u uw interesse ook kenbaar maken via vlijmen@hetgastenhuis.nl of 06 - 20 31 39 43. Wij maken dan een (vrijblijvende) afspraak voor een kennismaking. In totaal kunnen wij 20 mensen een thuis bieden.

Meer informatie over Het Gastenhuis Vlijmen >