• VestigingRoden
  • Starttijd27 juli 2019 11:00

Bijna is het zover dat de eerste bewoners hun intrek nemen in Gastenhuis Roden. Dit Gastenhuis wordt gerealiseerd aan de Schoolstraat, een rustige straat in het oude centrum van Roden. Met om de hoek veel gezellige horecagelegenheden en alle belangrijke dagelijkse voorzieningen, is het er heerlijk wonen. Het Gastenhuis wordt volledig nieuw gebouwd en zal mooi aansluiten op de bestaande bebouwing.

Voordat de eerste bewoners bij ons intrekken, nodigen wij iedereen van harte uit om de sfeer in ons huis te komen proeven. Op zaterdag 27 juli bent u tussen 11.00u en 15.00u van harte welkom aan de Schoolstraat 5 in Roden. Wij ontvangen u samen met ons team in onze gezellige woonkamer en geven de hele middag rondleidingen. Ook Clasien Schakenraad, één van de initiatiefnemers en directrice van Het Gastenhuis, is aanwezig. Rond 11.30u is er een officieel moment in het bijzijn van wethouder Ipema van de gemeente Noordenveld.

U hoeft zich voor dit Open Huis niet aan te melden en kunt binnenlopen wanneer u dit het beste schikt. Koffie en thee staan voor u klaar. Wij zien uit naar uw komst!

Meer informatie over Het Gastenhuis Roden >