• VestigingOosterbeek
  • 30 november 2019
  • Starttijd12:00

Op 30 november 2019 opent Het Gastenhuis Dreyeroord haar deuren. Wij nodigen u van harte uit om dit moment met ons te vieren!

We zijn verheugd dat vastgoedontwikkelaar Amvest erin is geslaagd om dit Gastenhuis vorm te geven als een herbouw van het historische Hotel Dreyeroord, dat op deze plek stond. We denken dat deze karakteristieke locatie nabij het centrum van Oosterbeek een hele prettige woonplek en omgeving gaat bieden voor onze bewoners en hun bezoek.

Voordat de eerste bewoners bij ons intrekken, nodigen wij iedereen van harte uit om de sfeer te komen proeven. Op zaterdag 30 november bent u tussen 12.00 en 15.00 uur van harte welkom aan de Graaf van Rechterenweg 12 in Oosterbeek. Het Gastenhuis is goed bereikbaar per openbaar vervoer: NS Station Oosterbeek is 2 minuten lopen (200 meter). U kunt uw auto gratis parkeren in de buurt, maar wegens drukte waarschijnlijk niet vlakbij ons adres.

Wij ontvangen u samen met ons team in onze nieuwe woonkamer en geven de hele middag rondleidingen.

U hoeft zich niet aan te melden en kunt binnenlopen wanneer u dit schikt. Koffie en thee staan voor u klaar. Wij zien uit naar uw komst!

Meer informatie over Het Gastenhuis Oosterbeek