• 11 januari 2020
  • Starttijd12:00

Op 11 januari 2020 opent Het Gastenhuis Goes haar deuren. Wij nodigen u van harte uit om dit moment met ons te vieren!

Het Gastenhuis Goes is gevestigd in vijf karakteristieke panden aan de ‘s-Heer Hendrikskinderenstraat, waaronder rijksmonument Huize den Berg. De vijf panden zijn samengesmeed tot één sfeervol woonhuis. We denken dat deze levendige plek in het centrum van Goes een prettige omgeving gaat bieden voor onze bewoners en hun bezoek.

In Gastenhuis Goes gaan we met een team van 17 medewerkers liefdevolle, huiselijke woonzorg bieden aan 22 mensen met dementie. Dit doen we onder de bezielde leiding van zorgechtpaar Melanie en Johan Swart, die met hun gezin naast het huis komen wonen.

Voordat de eerste bewoners bij ons intrekken, nodigen wij iedereen van harte uit om de sfeer te komen proeven. Op zaterdag 11 januari bent u tussen 12.00 en 15.00 uur van harte welkom aan de ’s Heer Hendrikskinderenstraat 40-46 in Goes.

Wij ontvangen u samen met ons team in onze nieuwe woonkamer en geven de hele middag rondleidingen.

U hoeft zich niet aan te melden en kunt binnenlopen wanneer u dit schikt. Koffie en thee staan voor u klaar. Wij zien uit naar uw komst!

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. De tracking cookies gebruiken wij alleen voor wervingscampagnes. Wij verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring | Deze balk sluiten