• VestigingVlijmen
  • 7 maart 2020
  • Starttijd13:30

Ben je benieuwd hoe het zou zijn om je eigen Gastenhuis voor mensen met dementie te runnen? Samen met je partner, of alleen? Bekijk de vacature van Zorgpionier en dit filmpje.

Is je interesse gewekt? Meld je dan via onderstaande knop aan voor de voorlichtingsmiddag voor zorgpioniers Regio Zuid op zaterdag 7 maart van 13.30-16.30 uur in Vlijmen! Of op zaterdag 4 april voor de voorlichtingsmiddag voor zorgpioniers regio Zwolle.

Momenteel zijn wij op zoek naar zorgpioniers voor onze nieuwe vestigingen in Zwolle, Etten Leur, Roermond en Gorinchem. Maar ook als je in andere regio’s interesse hebt, raden we je aan contact met ons op te nemen, want we hebben nog ca. twaalf vestigingen in ontwikkeling.

Voorwaarde voor deelname en solliciteren is, dat jij of je partner een BIG-geregistreerd verpleegkundige is, en dat een van jullie aantoonbaar leidinggevende ervaring heeft. Blijkt dit uit jouw aanmelding, dan ontvang je van ons een formele uitnodiging.

We zien je aanmeldformulier graag tegemoet!

Ondertussen alvast wat meer van de sfeer proeven bij Het Gastenhuis? Kijk dan op ons YouTube-kanaal en op Facebook!

Programma

Tijdens de bijeenkomst maken we kennis met elkaar. Om 13.30 is de inloop. De initiatiefnemers van Het Gastenhuis geven om 14.00 uur een presentatie en daarna gaan we met elkaar in gesprek. Ook een van onze zorgechtparen is aanwezig. Zij leggen uit wat er allemaal bij hun werk komt kijken. We lichten onze visie en werkwijze toe en zijn benieuwd naar jouw ideeën. Aansluitend, om ca. 15.30 uur is er een rondleiding bij Het Gastenhuis Vlijmen. Om 17 uur ronden we af.