• VestigingOosterbeek
  • Starttijd25 maart 2019 19:00

Op de plek van het voormalige hotel Dreijeroord is de bouw van het Gastenhuis Oosterbeek inmiddels in volle gang. Eind 2019 zullen wij hier de deuren openen van Het Gastenhuis Oosterbeek. Wil jij op deze prachtige plek samen met ons een warm thuis voor 20 mensen met dementie creëren? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Let op: deze bijeenkomst is bedoeld voor sollicitanten die door de eerste 'papieren' selectieronde komen. Je ontvangt hiervoor dan een persoonlijke uitnodiging. Mensen die reeds eerder een open sollicitatie aan ons stuurden, nemen we ook mee in deze selectieronde.

Naar wie zijn we op zoek?

In het Gastenhuis houden we niet van hiërarchie en onnodige managementlagen. Alle tijd en aandacht gaat uit naar onze gasten en hun naasten en dat betekent dat iedereen meewerkt waar nodig. Ook van jou verwachten we dat je je niet alleen verantwoordelijk voelt voor je 'eigen' werkzaamheden, maar voor de totale zorg, begeleiding en sfeer. In welke functie je ook werkzaam bent. Voor alle functies geldt ook dat je het leuk moet vinden om met elkaar een nieuw team vorm te geven waar nog niet alles vastligt. Dat vraagt dus om enthousiasme, flexibiliteit, zelfstandigheid en de wil om samen met ons een bijdrage te leveren in de opbouw. Leuk en uitdagend denken wij! Wij hebben de volgende vacatures:

Verzorgende IG niveau 3

Het is voor jou vanzelfsprekend dat je de tijd neemt onze bewoners echt te leren kennen. Je verdiept je in hun leven en stelt alles in het werk hen dit leven zoveel mogelijk in het Gastenhuis voort te laten zetten. Je benadert iedereen altijd met het grootst mogelijke respect en bent in staat een vertrouwensband met onze bewoners op te bouwen. Je bent open naar je collega's, flexibel en neemt een gezonde dosis humor en een opgewekte werkhouding mee. Je hebt de juiste opleiding en passende kennis en ervaring in de zorg voor mensen met dementie en hun naasten, en/of wilt jezelf daarin verder ontwikkelen. Je bent bereid om alle diensten te draaien. Heb je voorkeur voor nachtdiensten? Dan horen we dit graag.
Volledige vacature & solliciteren >

Verpleegkundige niveau 4-5

Als verpleegkundige help je net als ieder ander volledig mee in het dagelijkse leven en draag je zorg voor een warme, huiselijke sfeer. Het is belangrijk dat je beschikt over ervaring in de zorg voor mensen met dementie. Je bent in staat soms complexe zorgvragen te signaleren en op een deskundige en professionele wijze de benodigde ondersteuning te bieden. Vaak werk je hiervoor samen met externe deskundigen. Ook onderhoud je nauwe contacten met familie en mantelzorgers. Je ziet altijd punten die beter kunnen en bespreekt deze open en op constructieve wijze met het zorgechtpaar en je collega’s. Waar nodig ondersteun je het zorgechtpaar in verantwoordelijke taken.
Volledige vacature & solliciteren >

Woonzorgmedewerker

Een diploma helpende is welkom, maar zeker niet verplicht. De meeste waarde hechten we aan jouw zorginstelling. Het moet voor jou vanzelfsprekend zijn dat je de tijd neemt onze bewoners echt te leren kennen. Dat je je verdiept in hun leven en alles in het werk stelt hen dit leven zoveel mogelijk in het Gastenhuis voort te laten zetten. Je benadert iedereen altijd met het grootst mogelijke respect, met als resultaat dat mensen zich veilig bij je voelen en je vertrouwen.
Volledige vacature & solliciteren >

Huishoudelijk medewerker

In een huis waar zoveel mensen samenleven, is het belangrijk dat er goed wordt schoongemaakt. Het is niet alleen belangrijk vanuit hygiënisch oogpunt. Het leeft ook een stuk prettiger als alles lekker schoon en fris is. Als schoonmaakkracht in het Gastenhuis werk je niet ‘na sluitingstijd’ in een apart team. Je maakt onderdeel uit van het dagelijkse leven in ons huis en zorgt er samen met je collega’s voor dat onze bewoners het fijn hebben. Je weet als geen ander professioneel schoonmaakwerk te combineren met een lach en gezelligheid.
Volledige vacature & solliciteren >

Kok

In ons Gastenhuis wordt iedere dag vers gekookt. Als kok neem je een centrale plaats in de huiskamer met open keuken in. Afhankelijk van je ervaring en kunde ben je verantwoordelijk voor de lunch, het avondeten, inkoop en voorraadbeheer. Een koksdiploma is geen vereiste, het vermogen om mensen te betrekken bij het koken en een warm hart wel. Daarnaast vragen we aantoonbare ervaring in het koken voor een groep van 25-30 mensen.
Volledige vacature & solliciteren >

We zien uit naar jullie sollicitatie!