• VestigingRoden
  • Starttijd7 mei 2019 19:30

Deze zomer opent Het Gastenhuis Roden haar deuren. Bent u op zoek naar een fijne woonomgeving voor uw vader, moeder of partner met dementie? In navolging van de drukbezochte eerste informatieavond van 21 maart organiseren wij op 7 mei 2019 om 19:30 een tweede informatieavond.

Interesse in een woonplek?

Wie 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig heeft en beschikt over een diagnose dementie, komt in beginsel in aanmerking voor een woonplek in Het Gastenhuis Roden. In totaal zal het complex uit 20 appartementen bestaan. Bent u op zoek naar een fijne woonomgeving voor uw vader, moeder of partner met dementie? Of denkt u, als professional in de zorg, dat het Gastenhuis geschikt is voor een van uw cliënten? Dan bent u van harte welkom tijdens onze tweede informatieavond op dinsdag 7 mei.

Informatieavond

Tijdens deze informatieavond proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van het wonen, de zorg en de begeleiding in ons Gastenhuis. We vertellen u meer over Het Gastenhuis, over hoe wij het levensritme en de individuele behoeften van onze gasten centraal stellen en hoe wij graag samenwerken met de bestaande sociale netwerken van onze gasten. Ook geven wij u meer informatie over de benodigde CIZ-indicatie, de kosten en alle voorzieningen, en geven wij u een beeld van hoe het Gastenhuis er straks van binnen uit zal zien. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden

De informatieavond wordt gehouden bij Trefpunt Scheepstra, Schoolstraat 1 in Roden. Aanvang 19:30 uur. Wij zien er naar uit u te ontmoeten!

Bent u deze avond niet in de gelegenheid te komen maar wilt u wel graag meer informatie over het Gastenhuis ontvangen? Mail ons dan via roden@hetgastenhuis.nl of kijk op onze locatiepagina. Er is nog maar een beperkt aantal appartementen beschikbaar. Heeft u interesse in een woonplek op korte termijn? Wij adviseren u dan snel contact met ons op te nemen.