• VestigingGoes
  • 9 oktober 2019
  • Starttijd19:30

Goed nieuws! In december opent Het Gastenhuis Goes haar deuren. Dit Gastenhuis biedt kleinschalige, liefdevolle woonzorg voor 22 mensen met dementie. Benieuwd? Kom naar de infoavond op maandag 7 oktober 2019 van 19.30 - 21.00 uur bij Podium 't Beest, Beestenmarkt 3 in Goes.

Bent u op zoek naar fijne woonzorg voor uw vader, moeder of partner met dementie in Goes of omgeving? En zoekt u iets huiselijkers dan een regulier verpleeghuis, maar is een chique zorgvilla u een brug te ver? Gastenhuis Goes biedt u een geweldig alternatief. Er komen niet alleen eenpersoons- maar ook enkele tweepersoons-appartementen beschikbaar!

Informatieavond

In een Gastenhuis leven we een beetje als een grote familie samen. Tijdens de informatieavond leggen Johan en Melanie Swart u uit wat we daarmee bedoelen en hoe dat in zijn werk gaat. Zij vormen het zorgechtpaar dat Gastenhuis Goes gaat leiden en er ook komt wonen. U hoort alles over onze zeer persoonsgerichte aanpak en de kwaliteit van leven en wonen in een Gastenhuis. U bent ook welkom als buurtbewoner of zorgprofessional.

Vergoeding via het PGB

U krijgt ook uitleg over de voorwaarden en vergoeding van de zorgkosten via het persoonsgebonden budget (pgb). U hebt daar recht op als u een zogenaamde CIZ-indicatie heeft, en 24-uurszorg nodig heeft. Met een CIZ-indicatie 4, 5 of 7 is wonen in een Gastenhuis mogelijk. Op onze website leest u meer over de kosten.

Meld u aan

De avond start om 19.30, maar u kunt vanaf 19.15 binnenlopen. Meld u aan via onderstaande knop, u ontvangt dan een bevestiging per mail. Mocht u de eerder geplande datum, op maandag 16 september, hebben gezien, deze is nu definitief verschoven naar maandag 7 oktober. Meer weten over Het Gastenhuis? Kijk op onze website of bel of email ons. En graag tot ziens op 7 oktober bij Podium 't Beest!