• VestigingBennekom
  • 8 april 2020
  • Starttijd19:30

In navolging op de verdergaande landelijke maatregelen ten aanzien het Corona virus hebben wij als organisatie besloten om de informatieavond op 8 april te annuleren. Zodra de situatie het toelaat dat wij een nieuwe bijeenkomst kunnen organiseren zullen de personen die zich reeds hebben aangemeld hebben via onze website hier direct van op de hoogte gebracht worden. Tevens zal de nieuwe bijeenkomst wederom te vinden zijn op onze website en social media. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

Op zoek naar fijne woonzorg voor iemand met dementie in de regio Ede/Bennekom? In september opent in Bennekom ons twaalfde Gastenhuis!

Wij gaan daar liefdevolle, huiselijke woonzorg bieden aan mensen met dementie. Onder bezielde leiding van echtpaar Caroline en Edwin, die naast het huis komen wonen. Het huis biedt 20 appartementen, waarvan twee voor (echt)paren. Voorop in onze zorg en begeleiding staan persoonlijke aandacht, ruimte voor ieders identiteit en gewoonten en ‘zo thuis als mogelijk’ wonen en leven.

Benieuwd? Kom woensdag 8 april naar onze voorlichtingsavond in gemeentecentrum De Brink aan de Brinkstraat 39 in Bennekom. Vanaf 19.15 kunt u bij ons binnenlopen en om 19.30 gaan wij officieel van start. Aangezien er beperkt plaats is willen wij u verzoeken zich tijdig aan te melden via de onderstaande button. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een stoel voor u en uw gezelschap!

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. De tracking cookies gebruiken wij alleen voor wervingscampagnes. Wij verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring | Deze balk sluiten