• VestigingGoes
  • Starttijd25 februari 2019 19:15

De bouw van Het Gastenhuis Goes is in volle gang. Voor de realisatie van ons nieuwe thuis voor mensen met dementie worden aan de ’s Heer Hendrikskinderenstraat vijf karakteristieke panden samengesmeed tot één sfeervol woonhuis. Naar verwachting zal het eind dit jaar worden opgeleverd.

Op 25 februari kunnen omwonenden kennis maken met Johan en Melanie Swart, die het Gastenhuis als zorgechtpaar zullen gaan leiden. Zij hebben hiervoor inmiddels een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus aangetroffen. Naast Johan en Melanie zijn ook Annemieke Bambach (initiatiefnemer/directie) en aannemer Fraanje aanwezig. Zij vertellen deze avond uitgebreid over de visie van Het Gastenhuis en er is alle ruimte voor het stellen van vragen. Ontvangst is tussen 19.15 uur en 19.30 uur in Podium ‘t Beest, aan de Beestenmarkt 3 in Goes. Naar verwachting sluiten we deze avond omstreeks 21.00 uur af.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar bent u wel geïnteresseerd in het Gastenhuis? Ook dan bent u welkom tijdens deze avond. Wij stellen het echter wel op prijs als u ons dan van tevoren van uw komst op de hoogte kunt stellen. Dit kan via goes@hetgastenhuis.nl.

Werken bij Het Gastenhuis Goes?

Heeft u interesse in een baan bij ons Gastenhuis? Dan adviseren wij u onze vacatures te bekijken en uw sollicitatie in te sturen. Voor sollicitanten die in aanmerking komen voor een baan, organiseren wij namelijk een aparte informatiebijeenkomst op 25 maart.
Bekijk de vacatures >