• VestigingAlmere Duin
  • 8 oktober 2019
  • Starttijd19:30

Bent u toekomstig bewoner van Almere Duin, in of nabij Kreekbos Zuid? En bent u benieuwd naar ons nieuwe Gastenhuis dat in Kreekbos Zuid komt? Kom dan naar onze inloopbijeenkomst op dinsdag 8 oktober 2019. Deze avond kent geen vast programma, maar heeft de vorm van een inloopavond. U bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.00 uur in het HarborHouse, Marinaweg 4 in Almere. U ziet daar de bouwplannen en kunt vragen stellen over onze bijzondere woonvorm met zorg voor mensen met dementie.

Het Gastenhuis Almere Duin gaat kleinschalige, liefdevolle woonzorg bieden aan maximaal 22 mensen met dementie. Het wordt onze twaalfde vestiging in Nederland. In een Gastenhuis leven we een beetje als een grote familie samen. Elk huis wordt geleid door een zorgechtpaar dat er ook woont. Samen met een vast team zorgen zij ervoor dat onze bewoners er zo zelfstandig mogelijk hun leven kunnen voortzetten. Onze woonvorm is specifiek gericht op mensen met een gemiddeld pensioeninkomen en een CIZ-indicatie 4, 5 of 7.  Het Gastenhuis Almere Duin zal eind 2020 openen.

Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat, lijkt het u interessant om bij ons te werken als medewerker of vrijwilliger of wilt u weten wat de komst van Het Gastenhuis voor u als buurtbewoner betekent? Kom dan naar de inloopbijeenkomst. Naast de directie van Het Gastenhuis zijn ook vastgoedontwikkelaar Amvest en B+O Architecten aanwezig. En natuurlijk kunt u kennismaken met het zorgechtpaar dat Het Gastenhuis Almere Duin gaat leiden. We zien er naar uit kennis met u te maken!

Aanmelden

Meld u s.v.p. uiterlijk 1 oktober a.s. per e-mail aan via info@hetgastenhuis.nl. Vermeld daarbij graag uw naam en het aantal personen waarmee u verwacht te komen.

Meer weten? Kijk op https://hetgastenhuis.nl/vestiging/almere-duin/