8 juni 2018geplaatst door Emiel en Diane de Jong

Afgelopen dinsdag hebben we een prachtige elektrische duofiets in ontvangst mogen nemen. Wat een geweldig moment. De eerste rondjes zijn al direct dezelfde dag gefietst. Met het heerlijke zonnige weer konden we dat natuurlijk niet laten!

Dankzij deze fiets kunnen ook onze minder mobiele bewoners heerlijk op pad. In ons Gastenhuis staan we voor een gezond en fit leven. We kiezen voor gezond eten en sporten elke week. Daarnaast wordt er volop gewandeld. En nu kunnen we ook fietsen, waardoor ons bereik groter wordt.

Met dank aan de Ronde Tafel

Deze prachtige fiets hebben wij te danken aan de stichting Ronde Tafel 152 de Haar. Deze stichting organiseerde een wijnproeverij met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Het Gastenhuis. In totaal werd er maar liefst € 8.500,- ingezameld. John van Jonico heeft de fiets dinsdag afgeleverd en zal de komende jaren het onderhoud verzorgen.

Omdat wij zelf zo dankbaar zijn…

… en we anderen dit net zo gunnen, willen we hier graag ook even aandacht schenken aan een volgende mooie actie van de heren van de Ronde Tafel in de Haar. Op vrijdag 15 juni vindt de jaarlijkse De Haar-ring party plaats, die geheel in het teken staat van kinderen met het RETT syndroom. RETT is een ongeneeslijke stoornis die leidt tot geestelijke en lichamelijke invaliditeit bij veelal jonge meisjes. U bent allen vanaf 16.00 uur welkom bij gasterij Wielrevelt te Haarzuilens. Kaarten zijn te bestellen via www.dehaarringparty.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *