31 juli 2019geplaatst door Klaas Notenbomer & Els Luijten

'En dan is het opeens zo ver. Na een lange voorbereiding konden we de deuren van het Gastenhuis Roden openen en iedereen die een kijkje wilde nemen welkom heten. Ons geweldige team verzorgde rondleidingen en gaf informatie, Els en ik namen bloemen, cadeautjes en heel veel complimenten in ontvangst' aldus Klaas Notenbomer die samen met Els Luijten het zorgechtpaar vormt voor het gloednieuwe Gastenhuis in Roden.

‘Wat licht’, ‘wat ruim’, ‘een fijne warme sfeer’, ‘hartelijke ontvangst’, ‘prachtig, van buiten maar ook van binnen’, allemaal positieve en blije reacties. Clasien Schakenraad, een van de initiatiefneemsters en directie van het Gastenhuis, heette alle aanwezigen welkom en gaf vervolgens het woord aan wethouder Kirsten Ipema. Namens de gemeente Noordenveld hield ze een warme en welgemeende toespraak waarin ze de verwachting uitsprak dat het Gastenhuis een plaats midden in de samenleving zou innemen. Samen boden ze ons de koperen plaquette aan, die straks aan de gevel van het Gastenhuis hangt.

Vanaf 5 augustus bieden we aan mensen met dementie een fijne woonomgeving. We zijn enorm blij met het pand en de mogelijkheden die de centrale ligging in het prachtige dorp Roden biedt. We voelen ons door alle positieve reactie erg welkom en weten zeker: dit wordt een Gastenhuis zoals het bedoeld is.

2 antwoorden
  1. HJB GOES
    HJB GOES zegt:

    Mooie foto impressie. Ik krijg een goed beeld van jullie mogelijkheden. Een lieve buurvrouw van mij (ik woon in Bennebroek-N.H.) is recent bij jullie komen wonen.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *