5 december 2018geplaatst door Klaas Notenbomer & Els Luijten

In Roden verloopt de bouw van het Gastenhuis voorspoedig. Mede dankzij het rustige weer zijn de muren en plafonds van de begane grond en de eerste verdieping al geplaatst. Er staat opeens een gebouw!

De mannen van aannemer Kimsma verzetten bergen werk, installateur van Riesen is druk bezig met het leggen van kilometers leidingwerk. We horen steeds: het dak gaat er voor de kerst nog op. Dat betekent dat het pand dan vrijwel wind- en waterdicht is en de werkzaamheden met ingang van het nieuwe jaar in volle vaart door kunnen. Alles ligt op schema voor opening deze zomer. Ook de media ontgaat dit alles niet.  Zo spraken we onlangs nog met 'De Krant' >

Veel vacatures

Ondertussen zijn we druk bezig met andere voorbereidingen, waaronder het opstellen en uitdoen van de vacatures voor ons toekomstige team. Verpleegkundigen niveau 4/5, verzorgenden IG 3, woon-zorgmedewerkers, koks en facilitair medewerkers. Ze zijn allemaal van harte uitgenodigd om hun interesse in een functie in ons Gastenhuis kenbaar te maken. De vacatures zijn inmiddels allemaal gepubliceerd en hier terug te vinden. Solliciteren kan tot 6 januari. Op 15 januari is er een informatiebijeenkomst voor alle sollicitanten die door de eerste selectie heen komen.

Wonen in Het Gastenhuis Roden?

Rond diezelfde periode gaan we ook een bijeenkomst organiseren voor mensen die interesse hebben in een appartement in ons Gastenhuis. Nadere informatie hierover volgt binnenkort. De komende maanden zullen we ook veel individuele gesprekken met belangstellenden inplannen en leggen we contacten met toekomstige samenwerkingspartners zoals huisartsen, casemanagers, specialistische behandelaars, zorginstellingen enz. We kijken er erg naar uit om u binnenkort te ontmoeten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *