6 februari 2019geplaatst door Ralph en Rina Kos

Ons mooiste kerstcadeau afgelopen jaar? De funderingspalen van Het Gastenhuis Oosterbeek! Nog voor de kerst gingen ze allemaal de grond in. Inmiddels ligt de vloer er en is er een start gemaakt met het neerzetten van de muren. Dit betekent dat voor ons ook alles flink in beweging komt.

Werken bij Het Gastenhuis Oosterbeek?

Allereerst starten wij met het samenstellen van ons team. Vandaag hebben wij alle vacatures op onze website gepubliceerd. We zijn op zoek naar verpleegkundigen niveau 4/5, verzorgenden IG 3, woonzorgmedewerkers, huishoudelijk medewerkers en een kok. We hopen een warm, enthousiast team rond ons heen te verzamelen. Solliciteren kan t/m 17 maart. Na een eerste 'papieren' selectieronde ontmoeten we iedereen dan graag tijdens een informatiebijeenkomst op 25 maart. Lees er hier meer over >

Wonen in Gastenhuis Oosterbeek?

Over een paar maanden starten we ook met het organiseren van informatiebijeenkomsten voor mensen die graag bij ons willen wonen. Heeft u interesse in een woonplek? Dan kunt u dit nu al kenbaar maken door het aanmeldformulier in te vullen. Ontvangt u graag een uitnodiging voor de eerste informatiebijeenkomst? Laat het ons weten bij uw brochure-aanvraag of stuur een bericht naar oosterbeek@hetgastenhuis.nl. Dan zetten wij u op de lijst en informeren wij u zodra de bijeenkomst gepland is.

3 antwoorden
  1. Lianne
    Lianne zegt:

    Geweldig dat op dit mooie stukje grond zo’n goed initiatief van start gaat.
    Succes voor de bouwers;
    Voor de staf om verzorgenden (personeel) te vinden en alle andere zaken die moeten worden geregeld.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *