25 oktober 2017geplaatst door Anko Marringa & Marjan Oosterboer

In september is de bouw van het Gastenhuis in Leusden gestart en inmiddels kunnen we zeggen dat hij echt in volle gang is! We brengen regelmatig een bezoek aan de bouwplaats om te kijken hoe alles vordert en leggen dit natuurlijk voor iedereen vast op de gevoelige plaat.

Afgelopen zondag waren we er voor het laatst. Goed om te zien dat de contouren van het gebouw al duidelijk zichtbaar zijn. We hopen van harte dat het tempo kan worden vastgehouden en dat we nog voor de zomer de deuren kunnen openen voor onze gasten. Op dit moment is de opleverdatum nog niet bekend, maar deze hopen we op korte termijn te horen.

Informatieavond voor geïnteresseerden

We merken dat er veel belangstelling is voor ons Gastenhuis. In de afgelopen periode hebben we al veel brochure aanvragen gekregen en hebben zich ook de eerste mensen aangemeld die graag bij ons zouden willen wonen. Het was fijn om al met hen contact te hebben en telefonisch hun vragen te kunnen beantwoorden. Zodra de opleverdatum van ons Gastenhuis bekend is, gaan we ook onze eerste informatieavond plannen. Iedereen die een brochure heeft ontvangen en/of zich al heeft aangemeld als klant, krijgt hiervoor van ons sowieso een uitnodiging. Nieuwe belangstellenden kunnen zich voor deze avond aanmelden via de website.

Ons team

In de afgelopen periode zijn we druk geweest met de vele sollicitaties die we voor een plekje in het team van Gastenhuis Leusden hebben ontvangen. Geweldig om te zien dat er zoveel enthousiaste, gedreven mensen zijn die de visie van het Gastenhuis in hun werk willen vormgeven en uitdragen. We hebben veel fijne, mooie en ook persoonlijke gesprekken gehad. Eind oktober hopen we de invulling van ons team  klaar te hebben.

Hieronder een paar eerste foto's van de bouw!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *