4 oktober 2018geplaatst door Evert de Groot & Geke Haasjes

Er is geen stoel meer om op te zitten. Ons huis in Voorschoten is helemaal leeg en klaar voor de overdracht bij de notaris. Ter gelegenheid van het afscheid trakteert onze dochter ons op een taartje. En voor Seb, onze hond, is er een bot. 23 jaar hebben we met veel plezier in Voorschoten gewoond. Best een moeilijk afscheid dus, maar een nieuwe toekomst lonkt.

Tussenstap

Nog een goede drie maanden en we starten met ons nieuwe avontuur in Vlijmen. We hebben er heel veel zin in, maar maken eerst nog even een tussenstap. De komende drie maanden verblijven we op vakantiepark ‘Het Dierenbos’ in Vinkel. Woning ‘Fazant’ wordt onze uitvalsbasis voor onze verdere opstartwerkzaamheden. Lekker dicht in de buurt van Vlijmen. Makkelijk dus met het oog op huisbezoeken. Maar ook een prima plek om mensen voor een gesprek te kunnen ontvangen.

Vervanging in Teteringen

De tweede en derde week van september hebben wij het zorgechtpaar van het Gastenhuis in Teteringen vervangen. Fijn om al even te kunnen proeven aan het draaien van een Gastenhuis en wat er allemaal bij komt kijken. Onze complimenten aan het team en het zorgechtpaar Marian en Maarten. Wat hebben jullie het samen goed voor elkaar! Er heerst een fijne sfeer in huis en vooral de maaltijden ervaren de mensen als een feestje. We hebben veel ideeën kunnen opdoen en onze eigen opvattingen kunnen toetsen aan de praktijk. Dank daarvoor.

Nieuwe informatieavond op 25 oktober

Eind oktober, om precies te zijn de 25e, organiseren we een nieuwe informatieavond. Net als de eerste avond is deze bedoeld voor bewoners en familie, maar ook doorverwijzers of andere belanghebbenden zijn welkom. De avond begint om 19.30 uur. U kunt zich hier voor deze avond aanmelden. U ontvangt dan een bevestiging met uitnodiging. Voor vragen hoeft u uiteraard niet tot deze avond te wachten. Mail of bel (06 20 31 39 43) ons gerust. We staan u graag te woord.

Evert de Groot en Geke Haasjes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *