• Selecteer hieronder de vestiging van uw keuze. De datum achter de plaatsnaam is de verwachte openingsdatum van deze vestiging. Houd rekening met een mogelijke wachtlijst bij reeds geopende locaties. U kunt op de pagina Locaties per Gastenhuis zien of er een wachtlijst van toepassing is.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Graag vernemen wij van u de achtergrondinformatie van de belangstellende. Denk hierbij aan de historie, huidige situatie en eventuele bijzonderheden.
  • De gegevens die u hierbij aan ons verstrekt, gebruiken wij om persoonlijk contact met u te leggen. Wij bewaren deze gegevens zo lang als wij met u in gesprek zijn over een mogelijke definitieve verhuizing en daarna alleen indien u op onze wachtlijst terecht komt. Wanneer u klant wordt bij het Gastenhuis, worden deze gegevens verwijderd en gaat u een nieuwe overeenkomst met bijhorende voorwaarden aan.

Neem even een momentje..

...om onze Privacy verklaring te bekijken.
Bij Het Gastenhuis gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. De tracking cookies gebruiken wij alleen voor wervingscampagnes. Wij verzamelen alleen anoniem statistieken van bezoekers.

Privacy verklaring | Deze balk sluiten