Uncategorized

Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst bij Gastenhuis Goes

By 22 september 2022 No Comments

Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst bij Gastenhuis Goes

Op donderdag 6 oktober 2022 van 19.00 – 20.30 uur organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst voor (familie van) mensen met dementie bij Gastenhuis Goes. Bent u benieuwd hoe het is in ons kleinschalige verzorgingshuis te wonen? U bent van harte welkom.

U maakt kennis met Johan en Melanie Swart,  het echtpaar dat deze vestiging leidt en er met hun gezin naast woont. Zij leggen hun werkwijze uit, waarbij persoonlijke aandacht en vrijheid en eigen regie voor bewoners voorop staan. Ook krijgt u een rondleiding. Er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Uiteraard is uw deelname vrijblijvend. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Meld u zich aan via onderstaande knop. 

Meld u aan

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures