Uncategorized

Appartement beschikbaar in Gastenhuis Vlijmen

By 19 januari 2022 maart 15th, 2022 No Comments

Appartement beschikbaar in Gastenhuis Vlijmen

In Gastenhuis Vlijmen komt een tweepersoonsappartement vrij. Aangezien dat niet zo vaak voorkomt, melden we het graag even!

Gastenhuis Vlijmen, gelegen in een levendige woonwijk, biedt een liefdevol thuis aan 20 mensen met dementie. Bijzonder is, dat het huis wordt geleid door echtpaar Geke en Evert, die ernaast wonen in de dienstwoning. Samen met hun team van 25 medewerkers bieden zij een zeer persoonlijke zorg en begeleiding. Klanten waarderen dit Gastenhuis gemiddeld met een 9,3 op ZorgkaartNederland!

Uitgangspunt bij onze zorg en begeleiding is dat u bepaalt. Met wie u omgaat, waar u wel en niet aan meedoet, hoe laat u opstaat of naar bed gaat, enzovoort. Wij ondersteunen u om zoveel mogelijk te leven zoals u wilt. Binnen een vertrouwde omgeving met een vast team en veel gezelligheid.

De kosten

Wonen bij ons is betaalbaar voor mensen met een gemiddeld (pensioen)inkomen. Onze prijs is lager dan die van vrijwel alle andere particuliere zorgaanbieders. En, afhankelijk van uw inkomen en het type appartement, niet altijd veel hoger dan wonen in een verpleeghuis. Hier leest u alles over onze tarieven.

Meer informatie?

Bel of mail Geke en Evert voor meer informatie, of vraag direct onze digitale brochure aan.

Algemeen 073 303 52 00
Zorgpioniers
06 20 31 39 43
E-mail: vlijmen@hetgastenhuis.nl

Deel dit nieuwsbericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief

  Tarieven

  Wat kost wonen bij een Gastenhuis? En hoe vraag je vergoeding aan vanuit de Wet langdurige zorg?

  Lees meer

  Vacatures

  Deel jij onze visie op dementiezorg? Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgtalent op alle niveaus.

  Bekijk onze vacatures